sâmbătă, 27 iunie 2009

S-A STINS O LEGENDĂ!!!




     Trist...Michael Jackson a plecat dintre noi într-o lume mai bună. Un moment trist pentru întreaga planetă. El va rămâne însă pentru totdeauna în inimile noastre.  Muzica lui va rămâne mulţi, mulţi ani de acum încolo. Mă simt atât de norocos că am reusit să ajung la un concert Michael Jackson, un concert pe care nu-l voi putea uita niciodată.
      Vă rog să scrieţi aici un rând, un mesaj, o amintire pentru cel ce a fost, este şi va rămâne unic, MICHAEL JACKSON-THE KING OF POP!



14 comentarii:

Cristina spunea...

Michael nu a murit, el va trai vesnic.

Giuly spunea...

Cu siguranta!

Anonim spunea...

eu inca sper ca tot ce se intampla este doar o campanie de marketing pentru viitoarele turnee sau un test dat de michael pentru a verifica dragostea fanilor .....

Giuly spunea...

Ce bine ar fi sa fie aşa...eu tocmai am fost în centru si am găsit câteva persoane pe scările unei biserici care ascultau la un cd-player melodiile lui Michael. Unii au incercat chiar să-l imite. Voi pune poze mâine. Erau şi 2 postere cu Michael Jackson..lângă ele ardeau câteva lumânări...trist.

zare spunea...

L-au omorat cei care produceau multi bani,pacat........

Anonim spunea...

El nu a atins perfectiunea. A depasit-o.
Perfect, genial, unic... cuvinte prea mici pentru a il defini!
Este pur si simplu Michael Jackson!
Daca ne gandim la tema Egiptului, pe care a abordat-o el insusi in "Remember the Time", cel care nu este uitat nu moare niciodata!
Michael va trai vesnic in fiecare din noi!

Gabriela spunea...

Dumnezeu sa-l ierte!
Fie ca Cel de sus sa-l ajute sa aiba acolo, in ceruri... tot ce
si-a dorit aici!
Ramane in sufletele noastre LEGENDA VIE, DESI S-A STINS...

valentyna spunea...

A venit pe pamant bucurandu-ne si incantandu-ne cu talentul si daruirea lui pentru muzica si dans, un trup de adult cu suflet de copil, nemultumit de el insusi cautand perfectiunea Michael de oameni a fost ranit dar in acelasi timp si foarte iubit.El nu a murit, va dainui vesnic in inimile noastre.

Giuly spunea...

Câte cuvinte frumoase....:)

Anonim spunea...

vei ramane mereu in inimile noastre

Anonim spunea...

Asa cum era de asteptat, moartea lui Michael Jackson a devenit cel mai comentat subiect al anului. Pe cât de neasteptat a fost evenimentul, pe atât de controversat a devenit în acest moment.
O lume intreaga plange moartea lui si sper ca a ajuns intr-un loc mai bun!!

laura spunea...

s-a stins o legenda ,dar muzica lui va ramane in inimile noastre

Ruxandra spunea...

"Heal the world" asta a facut Michael si asta va face in continuare prin muzica lasata mostenire lumii. Pacat...au ramas din ce in ce mai putini artisti in adevaratul sens al cuvantului. MJ- KING OF POP

Anonim spunea...

R.I.P. Mikey, I'll never forget you!..and I'll always keep a part of you and your music with me!